Søke om overgang til 0-TAXI

Eksisterende løyvehavere tilknyttet Asker og Bærum Taxi kan søke overgang til 0-TAXI. De som velger å gå over til 0-TAXI får refundert innskuddet man har betalt til ABTaxi. I tillegg får man fri sentralavgift i inntil 6 måneder fra man går over. Dette innebærer både besparelser og bedret likviditet.

Oppsigelsestid i Asker og Bærum Taxi

Asker og Bærum Taxi krever at sentralavgift må betales ut oppsigelsestiden til ABTaxi, men aksepterer at løyvehavere "går på dagen" i oppsigelsestiden, dvs. at at overgang til 0-TAXI faktisk kan skje når som helst etter at overgang er meldt. I praksis vil dette innebære at man fortsetter å kjøre i ABTaxi frem til løyvemyndighetene har godkjent overgangssøknaden og alt det praktiske er ordnet hos 0-TAXI. Dette betyr at overgang kan ta alt fra et par uker til i overkant av en måned, slik at overgangsdato i praksis bestemmes av når det er praktisk gjennomførbart.

Søknadsskjema

Last ned søknadsskjema og bilopplysningsskjema (PDF-filer), og send det til 0-TAXI, Vollsveien 9, 1366 Lysaker. Vi ordner deretter alt det praktiske for deg: Vi sender overgangsskjemaet videre til fylkeskommunen og koordinerer overgangsdato med Asker og Bærum Taxi. Vi sørger også for at du får tilbakebetalt sentralinnskuddet fra Asker og Bærum Taxi, og at du blir kalt inn til verksted for å få nytt taksameteranlegg, ny bildekor og ny taklampe, når tiden er inne for det.

Send oss en e-post på info (at) 0-taxi.no eller ring oss på 460 0-TAXI (460 08294) for å drøfte ting nærmere eller dersom du lurer på noe. Vi lover å svare deg så godt vi kan.